Semnificatia numelui Ricardo

Cea mai rapida cale de a va interpreta numele Etimologie gratuita cu 227 nume. Afla semnificatia numelui tau!

Cauta nume

Originea numelor


Dictionar cu cele mai comune nume in ordine alfabetica.Originea numelui Ricardo

Cautarea dumneavoastra: "Ricardo"Semnificatia prenumelui Ricardo

1. Ricardo

Varianta spaniola si portugheza a numelui "Richard", un nume derivat din elementele germanice "ric" (putere) si "hard" (curajos), numele semnificand "putere curajoasa". Normanzii au introdus numele in Marea Britanie, iar de atunci a devenit foarte comun.

Purtatorul numelui de "Ricardo" are o sensibilitate si o apreciere aparte pentru lucrurile mai bune si mai profunde in viata. Ii place sa citeasca, sa studieze si sa discute depre diferite subiecte. Atunci cand interesul sau curiozitatea ii este trezita acesta lucreaza intens in noile actiuni, dar interesele adesea incep sa scada atunci cand apare monotonia si corvoada, astfel rezultand in lucruri neterminate. Un loc pasnic, un mediu linistit, in special un loc in natura este una din cele mai mari dorinte ale acestuia. Din pricina idealurilor mari si a principiilor, de multe ori este dezamagit de persoanele din jur.

Variante ale numelui "Ricardo" la alte popoare: "Richard" (franceza, germana, engleza), "Rikard" (daneza, norvegiana, suedeza), ""Dick", "Rich", "Richie", "Rick", "Rickey", "Ricki", "Rickie", "Ricky", "Ritchie" (engleza), "Rikhard", "Riku" (finlandeza), "Richárd", "Rikárd" (maghiara), "Risteárd" (irlandeza), "Ričardas" (lituaniana), "Rihards" (letona), "Ryszard" (poloneza), "Rihard" (slovena), "Rhisiart" (galeza).

Personalitati cu numele de "Ricardo":

  • Ricardo Arona, luptator MMA din Brazilia
  • Ricardo Carvalho, fotbalist portughez
  • Ricardo Cortez, actor american
  • Ricardo Quaresma, fotbalist portughez
  • Ricardo Villalobos, muzician din Chile


Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate