Semnificatia numelui Armand

Cea mai rapida cale de a va interpreta numele Etimologie gratuita cu 227 nume. Afla semnificatia numelui tau!

Cauta nume

Originea numelor


Dictionar cu cele mai comune nume in ordine alfabetica.Originea numelui Armand

Cautarea dumneavoastra: "Armand"Semnificatia prenumelui Armand

1. Armand

Forma franceza a numelui "Herman". Acesta este derivat din elementele germanice "hari" (armata) si "man" (om) si inseamna "om al armatei, om inarmat". In Anglia a fost introdus de catre normanzi, a avut o perioada de declin, apoi a revenit in lumea vorbitoare de limba engleza in secolul al XIX-lea.

Purtatorul numelui "Armand" este o persoana prietenoasa si buna la suflet. Oamenii il plac de la prima intalnire datorita diplomatiei ce o poseda. Isi face prieteni foarte usor, dar trebuie sa aiba grija sa nu divulge confidente deoarece toti apeleaza la el pentru ajutor. Exista o parte mai serioasa a naturii sale in care are grija de oameni si are un simt al responsabilitatii pentru a-i ajuta. Deoarece nu vrea sa supere pe nimeni, inclina sa se retraga de la confruntari si argumente de dragul de a mentine pacea. Casa si familia este importanta pentru el si ar putea fi un bun parinte datorita felului sau bland si atent. Odata angajat intr-o pozitie de responsabilitate, incearca sa ramana si sa isi indeplineasca rolul de a-i servi pe ceilalti. Isi va sacrifica propriile oportunitati pentru a-i ajuta pe ceilalti. Ar putea avea succes intr-o functie publica deoarece intotdeauna se intereseaza de drepturile celorlalti. Apreciaza cultura si valorile estetice in diferite forme, se bucura de expresivitatea artistica si muzicala impreuna cu celelalte rafinamente ale vietii.

Variante ale numelui "Armand" la alte popoare: "Herman" (daneza, olandeza, engleza, norvegiana, slovena, suedeza), "Hermanus", "Harm", "Mannes" (olandeza), "Hermanni" (finlandeza), "Hermann" (germana), "Armando" (italiana, portugheza, spaniola), "Ermanno" (italiana), "German" (rusa).

Personalitati cu numele de "Armand":

  • Armand Marquiset, filantrop francez
  • Armand de Bourbon, print de Conti, nobil francez
  • Armand de Gramont, comite de Guiche, nobil francez
  • Armand de Pontmarin, critic literar si eseist francez
  • Armand Lohikoski, regizor si scenarist finlandez
  • Armand Van Helden, musician si DJ american
  • David Armand, actor englez
  • Frøydis Armand, actrita norvegiana
  • Gisken Armand, actrita norvegiana
  • Leanne Armand, savant marin din Australia


Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate