Semnificatia numelui Reghina

Cea mai rapida cale de a va interpreta numele Etimologie gratuita cu 227 nume. Afla semnificatia numelui tau!

Cauta nume

Originea numelor


Dictionar cu cele mai comune nume in ordine alfabetica.Originea numelui Reghina

Cautarea dumneavoastra: "Reghina"Semnificatia prenumelui Reghina

1. Reghina

Provine de la numele latin "Regina" a carui insemnatate este subinteleasa. A fost folosit ca si un nume crestin inca de la inceputuri, fiind purtat de o sfanta din secolul al II-lea. In Anglia Evului Mediu numele a fost folosit in onoarea Fecioarei Maria. In Canada, un oras a fost numit "Regina" in onoarea Reginei Victoria.

Purtatoarea numelui de "Reghina" are o natura foarte expresiva, idealista si inspirationala, condusa cu o dorinta arzatoare de a ajuta, de a servi in operatiuni umanitare. Totusi, are o tendinta de a-si asuma sarcini prea grele, ceea ce duce la ingrijorare nejustificata. Oamenii cu probleme sunt atrasi spre ea deoarece stiu ca este cea care ii intelege si nu le ofera doar simpatie si confort, ci si sfaturi constructive si asistenta. Are o personalitate generoasa, dar trebuie sa aiba grija sa nu dea mai mult decat primeste deoarece se va trezi ca ramane fara nimic. Iubeste oamenii, familia, casa si prietenii, are o conditie stabila a vietii personale, dar s-ar putea sa aiba parte de unele probleme legate de afaceri.

"Reghina" in diferite limbi ale lumii: "Gina" (engleza, italiana, suedeza, norvegiana, daneza), "Ina" (engleza, germana, suedeza, norvegiana, daneza), "Regena", "Gena", "Geena" (engleza), "Regine" (germana, norvegiana), "Lagina" (afro-americana), "Raina", "Rayna", "Raya" (bulgara), "Régine" (franceza).

Personalitati cu numele de "Reghina":

  • Regina Belle, cantareata americana
  • Regina Carter, violonista jazz americana
  • Regina Spektor, cantareata, compozitoare ruso-americana
  • Regina King, actrita americana
  • Regina Anderson, scriitoare americana
  • Reghina Dascal, profesor universitar de filozofie sociala si politica, literatura mondiala si teorie sociala
  • Reghina Nimrichter, hair-stylist din Romania


Afisare de la 1 la 1 din : 1 rezultate